Veckans Meny

All kärlek till en rätt ❤
Vegetariskt alternativ erbjuds alltid

Lunchmeny vecka 48

Måndag: Het gryta med räkor, curry, grönsaker och matvete
Tisdag: Dansk sjömansbiff med öl- & buljongkokt lök och potatis
Onsdag: Torsk med smör- & vitlöksfrästa tomater, zucchini och pinjenötter. /Risoni
Torsdag: Pankostekt kycklinglårfilé med sweetchiliyoghurt och bulgur
Fredag: Tomat- och mozzarellagratinerad kyckling med örtrisotto & balsamicosky

Nu är höstterminen här och vi har startat upp vår omtyckta buffé igen! Antalet lunchgäster har ökat ordentligt de senaste veckorna och det är så roligt att återse gamla stammisar igen. Vi är otroligt glada och tacksamma för att vi har klarat av den här tuffa perioden och det känns skönt att allt börjar kännas som vanligt igen. Antalet take-away-luncher ökar också och vi hjälper er gärna att lägga upp maten i mån av tid, men annars är det självservering som gäller, som det alltid har varit på Lindas i normala tider 🙂

Vi är kontantfria! Hos oss kan man betala sin lunch med bankkort, lunchkupong eller swish.

Första sittningen: 11.00-12.15
Andra sittningen: 12.15-13.00

Lunch: 135:- (Salladsbuffé, varmrätt, smör/bröd & kaffe/kaka)
Take away: 125:-
Endast salladsbuffé: 115:- (Take away 105:-)
Lunchkuponger 10 st: 1300:- (Take away 1200:-)

Catering från Lindas
Minimum beställning: 15 personer

Snittar:
-Västerbottenpaj
-Parmarulle med fetaostkräm
-Skagenklämma
-Laxrulle på kavring med kesella och pepparrot
-Parmesanostkex med färskost och druva
-Semitorkad tomat (och ev salami) med kronärtskocka på focaccia
25:-/st

Festmeny Klassisk
-Dijon- & honungskyckling med gräslök och rädisa
-Varmrökt laxsallad med spenat och örtsås
-Örtpotatis med citron och kapris
-Västerbottenpaj
-Grönsallad med solrosfrön
-Hembakat bröd och färskost
195:-/person

Festmeny Färgstark
-Räkchevice med mango, lime och koriander
-Rostbiff med teriyakisås
-Solgul couscous sallad med småtomater och persilja
-Chevrésallad med färska rödbetor och spenat
-Grönsallad med solrosfrön
-Hembakat bröd och färskost
195:-/person

Festmeny De Luxe
-Dubbelmarinerad oxfilé med vitlök och persilja
-Lätthalstrad lax med sesamfrön och sockerärtor
-Rödbets- och chevreflarn med honung och ruccola
-Potatis med kapris- och dijoncreme
-Grönsallad med sparris och solrosfrön
-Hembakat bröd och färskost
275:-/person

Italiensk Buffé:
-Tomat- och mozzarellasallad med basilika
-Grillad paprikasallad med kronärtskocka och spenat
-Rökt laxcarpaccio med citron och pinjenötter
-Mortadella, salami och parmaskinka
-Pestomarinerad pasta med ruccola och oliver
-Grönsallad med solrosfrön
-Basilikasås
-Focaccia med tapenade
Pris: 220:-/person

Svensk-asiatisk goding:
-Laxrulle med kesella och pepparrot
-Rostbiff med teriyakisås & sesamfrön
-Glasnudelsallad med salladslök, koriander och chili
-Ugnsstekt potatis med sesamfrön
-Stark-syrlig ”kimchi” (kål, gurka, morot)
-Grönsallad med böngroddar
-Hembakat bröd med färskost
Pris: 220:-/person

Husets buffé:
-Bulgursallad med rödbeta, persilja och fetaost
-Rostad potatis med rosmarin och sockerärtor
-Dijon- och honungskyckling med gräslök och rädisa
-Varmrökt laxsallad med babyspenat
-Örtsås
-Grönsallad med solrosfrön
-Hembakat bröd med färskost
Pris: 220:-/person

Söta desserter i portionsform:
-Chokladmousse med säsongens bär
-Vaniljpannacotta med passionsfrukt
-Vit chokladcreme med hallon och lime
40:-/st

Smörgåstårtor:
Vi erbjuder 15-, 18- eller 24-bitarstårtor
-Klassisk: Fyllning skagenröra, dekorerad med rökt lax, räkor, dill och citron
-Italiensk: Fyllning: Pestoröra / Soltorkad tomat & färskost, dekorerad med salami, parmaskinka, mozzarella och basilika
85:- / bit/person

Moms 12% tillkommer på alla priser