Veckans meny

Lunchmeny vecka 25

Måndag: Högrevsgryta med salsiccia och ris
Tisdag: Delizie, pastastubbar med skinka, ost och ruccola
Onsdag: Chicken Diablo (syrlig tomat- & paprikasås) med matvete
Torsdag: Midsommarbuffé med bla. sill, lax & caesarsallad. /Midsommarbakelse
Fredag: STÄNGT Midsommarafton

Sittning:
Första sittningen: 11.30-12.15
Andra sittningen: 12.15-13.00

Lunch: 120:- (Salladsbuffé, varmrätt, smör/bröd & kaffe/kaka)
Take away: 110:-
Endast salladsbuffé: 105:-
Lunchkuponger 10 st: 1150:-

Ska ni fira något snart? Vi hjälper er gärna med festmaten!

-Festbufféer
-Snittar
-Smörgåstårtor
-Desserter
Minimum beställning:15 personer

Snittar:
-Västerbottenpaj
-Parmarulle med fetaostkräm
-Skagenklämma
-Laxrulle med kesella och pepparot
-Parmesanostkex med färskost och druva
-Grillad paprika med kronärtskocka på focaccia
25:-/st

Festmeny 1
-Marinerad kycklingfilé med soltorkad tomat och oliver
-Varmrökt laxsallad med spenat och örtsås
-Färskpotatissallad med örter och citron
-Västerbottenpaj
-Grönsallad
-Hembakat bröd och färskost
195:-/person

Festmeny 2
-Räkchevice med mango, lime och koriander
-Rostbiff med teriyakisås
-Solgul couscous sallad med småtomater och persilja
-Chevrésallad med färska rödbetor och spenat
-Grönsallad
-Hembakat bröd och färskost
195:-/person

Festmeny De luxe
-Dubbelmarinerad oxfilé med vitlök och persilja
-Lätthalstrad lax med sesamfrön och sockerärtor
-Rödbets- och chevreflarn med honung och ruccola
-Potatis med kapris- och dijoncreme
-Grönsallad med sparris och solrosfrön
-Hembakat bröd och färskost
275:-/person

Italiensk Buffé:
-Tomat- och mozzarellasallad med basilika
-Rostad parikasallad med kronärtskocka och aubergine
-Melon och myntasallad
-Rökt laxcarpaccio med citron och pinjenötter
-Mortadella, salami och parmaskinka
-Pestomarinerad pasta med ruccola och oliver
-Grönsallad
-Soltorkad tomatröra
-Focaccia med tapenade
Pris: 210:-/person

Svensk asiatisk goding:
-Laxrulle med kesella och pepparot
-Rostbiff med teriyakisås
-Glasnudelsallad med salladslök, koriander och chili
-Ugnstekt potatis med sesamfrön
-Krispiga böngroddar med mango och spenat
-Stark-syrlig ”kimchi” (kål, gurka, morot)
-Grönsallad
-Hembakat bröd med färskost
Pris: 210:-/person

Husets buffé:
-Bulgursallad med färsk rödbeta, persilja och fetaost
-Rostad potatis med rosmarin, och sockerärtor
-Dijon- och honungskyckling med gräslök och rädisa
-Varmrökt laxsallad med babyspenat
-Örtsås
-Paprikasås
-Grönsallad
-Hembakat bröd med färskost
Pris: 210:-/person

Söta desserter i portionsform:
-Chokladmousse med säsongens bär
-Vaniljpannacotta med passionsfrukt
-Vit chokladcreme med hallon och lime
35:-/st

Smörgåstårtor:
-Klassisk: Fyllning skagenröra, dekorerad med rökt lax, räkor, dill och citron
-Italiensk: Fyllning: Pestoröra / Soltorkad tomat & färskost, dekorerad med salami, parmaskinka, mozzarella och basilika
75:- / bit/person

Moms 12% tillkommer på alla priser