Om oss

 

Kök13Linda Hallström (tv)
Efter avslutad kockutbildning har jag arbetat på flertalet krogar i Stockholm. De senaste 10 åren har jag varit anställd av Sandrew Metronome och har fått förmånen att laga mat till filmbranchens elit, sedan 1 februari, 2011 driver jag restaurangen i egen regi: Linda Hallström Kök & Catering AB

Ända sedan jag var liten har jag bläddrat i kokböcker, jag har alltid fascinerats av mat, uppläggningar, inläggningar, kryddor, grytor och bakverkens förtrollande värld. Struktur, konsistens, färg och form har alla sin betydelse när en maträtt ska fängsla öga och gom. Jag slukar mattidningar som ingen annan och vänder varsamt blad i alla kokböcker jag kommer över. Jag tycker att småkakor på ett fat är bland det vackraste som finns! Jag äter gärna på krogen och väljer då Biff Rydberg, eller varför inte en  risotto med skaldjur i glada vänners lag / hemma med familjen.

Linda Chisena (th)
Sedan Mars 2012 har det dykt upp ett nytt ansikte i köket, restaurangen har nämligen blivit förstärkt av ytterligare en Linda! Linda har nyligen avslutat sin kock/kallskänksutbildning men har alltid haft ett brinnande intresse för matlagning och bakning. Hon har tidigare arbetat i flera matbutiker och samtidigt arbetat som massör. Linda har en speciell kärlek till det italienska köket och är tokig i choklad. En god lasagne eller pastarätt med en brownie till efterrätt tillsammans med familjen eller goda vännerna, det är Lindas melodi det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s